Wie zijn wij


Mag ik me even voorstellen:

Mijn naam is Erica van der Heijde – Vrijwilligers Coördinator bij Extrema Network.

Vanaf 2008 werk ik al veel samen met studenten/vrijwilligers als Entree Coördinator op alle Extrema festivals. Wow wat was dit altijd gaaf om te doen….enthousiaste mensen die samen met mij een feestje wisten te maken van het scannen van de tickets en de juiste accreditatie toebedelen. De vrolijkheid en gastvrijheid spatte er elk festival weer vanaf! Je bent als vrijwilliger bij de ingang toch echt het eerste wat een bezoeker tegenkomt, die vervolgens een te gek mooi festival gaan beleven.

Vanaf 2016 houd ik me bezig met de coördinatie van alle studenten/vrijwilligers. Ik besteed veel aandacht aan samenwerkingen met onze partners, hou me bezig met het uitzetten van specifieke opdrachten, zorg voor een stukje werving en optimalisering van functies, en zet me in om ervoor te zorgen dat studenten/vrijwilligers niks te kort komen tijdens het werken op onze festivals. Daarnaast initieer en organiseer ik vanuit de Extrema Community speciale activiteiten waar studenten/vrijwilligers aan deel kunnen nemen. Dit varieert van informatieve/netwerk bijeenkomsten, brainstormsessies, field trips tot een borrel waarbij we samen kunnen proosten op een fantastisch jaar.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen dit jaar als crew-member van onze Extrema Community.

Groeten,
Erica van der Heijde
crew@extrema.nl

Hey!

Ik ben Job Vennekens, 21 jaar oud en 3e jaars student International Event, Music & Entertainment Studies: Commerciële Economie (CE IEMES) aan de Fontys Hogescholen te Tilburg. Dit festivalseizoen ben ik productie- en crewmanagement stagiair bij Extrema!
Ik heb al jaren een grote passie voor festivals en evenementen in allerlei muziekstijlen, waardoor ik al vrij vroeg wist dat ik in deze wereld werkzaam wil zijn. Natuurlijk bezoek ik daardoor regelmatig zelf een festival.

Tijdens mijn stage bij Extrema ben ik onderdeel van het productieteam, waarmee we alle podia en faciliteiten van A tot Z regelen voor alle festivals. Daarnaast ben ik samen met Erica verantwoordelijk voor jullie: de vrijwilligers! We zorgen o.a. voor de roosters, dat jullie niks te kort komen tijdens de werkzaamheden en natuurlijk de afterparties!

Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen als vrijwilliger bij Extrema!

Groet,
Job Vennekens