Wie zijn wij


Mag ik me even voorstellen:

Mijn naam is Erica van der Heijde – Vrijwilligers Coördinator bij Extrema Network.

Vanaf 2008 werk ik al veel samen met studenten/vrijwilligers als Entree Coördinator op alle Extrema festivals. Wow wat was dit altijd gaaf om te doen….enthousiaste mensen die samen met mij een feestje wisten te maken van het scannen van de tickets en de juiste accreditatie toebedelen. De vrolijkheid en gastvrijheid spatte er elk festival weer vanaf! Je bent als vrijwilliger bij de ingang toch echt het eerste wat een bezoeker tegenkomt, die vervolgens een te gek mooi festival gaan beleven.

Vanaf 2016 houd ik me bezig met de coördinatie van alle studenten/vrijwilligers. Ik besteed veel aandacht aan samenwerkingen met onze partners, hou me bezig met het uitzetten van specifieke opdrachten, zorg voor een stukje werving en optimalisering van functies, en zet me in om ervoor te zorgen dat studenten/vrijwilligers niks te kort komen tijdens het werken op onze festivals. Daarnaast initieer en organiseer ik vanuit de Extrema Community speciale activiteiten waar studenten/vrijwilligers aan deel kunnen nemen. Dit varieert van informatieve/netwerk bijeenkomsten, brainstormsessies, field trips tot een borrel waarbij we samen kunnen proosten op een fantastisch jaar.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen dit jaar als crew-member van onze Extrema Community.

Groeten,
Erica van der Heijde
crew@extrema.nl

Hey!

Mijn naam is Emma Philipsen, 21 jaar oud en ik woon nu 2 jaar met plezier in Breda. Hier volg ik de studie intenrational eventmanagement en ben ik overtuigd dat dit dé studie voor mij is. Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met Solar en EXTREMA outdoor, en ben ik nieuwsgierig geworden naar de organisatie. Dit jaar ga ik beginnen als ambassadeur bij deze toffe organisatie, en werf ik enthousiaste gedreven vrijwilligers die deel willen zijn van de EXTREMA family en de feesten met hun enthousiasme onvergetelijk willen maken. Als vrijwilliger maak jij het festival en word je hier uiteraard ook voor beloond.
Ik kijk er naar uit om mij voor de volle 100% in te gaan zetten en ik hoop dat ik jullie snel zie als één van de members van de toffe EXTREMA-team.

Groetjes,
Emma Philipsen

Hi!

Mijn naam is Lot Mollema, 20 jaar en een 2e jaars student International Event Management.
Dit jaar mag ik mezelf ambassadeur van Solar noemen, hoe tof is dat! Dit wordt natuurlijk nog veel toffer als je dit samen mag doen. Samen met de 3 andere ambassadeurs zijn wij verantwoordelijk voor het werven van vrolijke, gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Niet alleen voor Solar maar ook voor Extrema Outdoor Nederland, Extrema Outdoor België en Mandala festival zijn wij op zoek naar deze gewilde vrijwilligers. Lijkt het jou dus ook zo gaaf om samen met je vrienden en vriendinnen op een festival te werken, onderdeel te zijn van de Extrema Family én een gratis ticket voor het betreffende festival te krijgen? Schrijf je dan snel in en haal het beste uit je festivalseizoen!

Hopelijk tot dan!!

Groetjes,
Lot Mollema