Q & A

Na je inschrijving ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging (let op deze beland vaak in je spam inbox. We streven er naar om binnen 2 weken na inschrijving je te mailen met verdere informatie.
Ja tijdens alle weekend festivals (Extrema Outdoor Belgium, Mandala, Extrema Outdoor Nederland en Solar Weekend Festival) bieden wij een plekje aan op de (crew) camping. Hier kan je met je eigen tentje op.
Tijdens de dienst zorgen wij voor eten en drinken. Afhankelijk van je werktijden krijg je ontbijt, lunch en/of avondeten. In de briefing zal duidelijk staan voor welke maaltijden jij in aanmerking komt. Buiten je diensten ben je zelf verantwoordelijk voor je eten en drinken.
We proberen 3 weken voor het festival iedereen een mailtje te sturen met daarin je rooster en welke taak je mag gaan doen, hoe laat je waar moet melden etc.
Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke wensen van iedereen. Echter is het 1 grote puzzel die we voor elk festival in elkaar zetten dat het kan gebeuren dat we je wensen niet kunnen honoreren. Hoe dan ook…wij gaan er wel alles aan doen om jouw een te gekke dag te bezorgen als onderdeel van onze crew!
Bij aankomst op het festival mag je je borg betalen. Zodra je klaar bent met werken, meld je je af en krijg je de borg terug.
Dit krijg je te horen in de briefing die we vooraf sturen naar je.
Dit zullen we ook duidelijk in de briefing vermelden die je vooraf van ons krijgt. Indien er specifieke kleding vereist wordt, zullen wij deze leveren.