Heb je “DIT” al gezien??

DIT is het festival van de toekomst. DIT staat voor Do It Together en vindt in Eindhoven plaats op Strijp-S, het indrukwekkende, voormalige fabrieksterrein van Philips. In 2015 werd met de nuleditie een flink aantal eerste samenwerkingen geïnitieerd met onder meer TEDx, Design Academy en Brainport Park en op 13, 14 en 15 mei aanstaande worden deze ontwikkelingen gevierd met een eerste bezoekerseditie.

Locaties zoals André Amaro’s foodlab Ketelhuis, restaurant Radio Royaal, Europa’s grootste skatepark Area 51, het circulaire dorp Plug-In City, de Vershal en leegstaande ruimtes zullen het hart van DIT vormen. Op het programma staan spannende exposities, filmvertoningen, gekke modeshows, drone-races, imposante theaterstukken, een foodwaste-diner, scherpe seminars, start-up bootcamps, slowfoodlabs, een upcycled designbeurs, 24 uurs-hackatons waar bedrijven samen met studenten en publiek naar oplossingen graven en optredens van artiesten die nooit eerder samen op het podium stonden.

Website: www.ditfest.nl

Beknopte omschrijving opdracht:
Op 13, 14 en 15 mei 2016 is heel Strijp-S DIT en omgekeerd. DIT is op zoek naar studenten (18+) die kunnen helpen bij de opbouw, overdag in de begeleiding van publiek en artiesten, ‘s nachts wanneer DIT tot diep in de nacht gevierd wordt en het vastleggen van DIT in toffe foto’s en videobeelden.

Wij zoeken mensen voor de volgende functies:
Omschrijving werkzaamheden student-vrijwilliger:

Bouwers: Vroege vogels die zin hebben in het helpen in de opbouw.
Publieksbegeleiders: Van DIT is TEDx en de expo van Design Academy tot de dj’s van de feesten en de opendraaitafel. DIT bestaat uit een wirwar aan verschillende programmaonderdelen. DIT zoekt studenten die artiesten en publiek kunnen helpen in het wegwijs maken op het festival.
Nachtbrakers: DIT gaat door tot diep in de nacht en kan hulp gebruiken bij de entree, garderobe, achter de bar en achter de schermen bij de feesten in de nacht. Het is een pre als je in Eindhoven woont want je zult tot diep in de nacht op DIT aanwezig zijn.
Fotografen en videomakers: DIT moet vastgelegd worden en dat doet DIT graag met talentvolle fotografen en videomakers.

Wanneer?
Vrijdag 13 mei: Opbouw / Overdag / Nacht
Zaterdag 14 mei: Opbouw / Overdag / Nacht
Zondag 15 mei: Opbouw / Overdag / Nacht

Wat biedt DIT?
Een toffe tijd waarin door de creatieve en innovatieve voorhoede van Eindhoven gebouwd wordt aan een nieuwe manier van festivalorganisatie. DIT is één van de evenementen van Extrema. DIT beloont studenten die zich goed hebben ingezet op DIT met een dagkaartje voor Extrema Outdoor Nederland of België, Solar Weekend Festival of Mandala Festival.

Doe je mee? Schrijf je dan nu in:
Ga naar onze website www.extremacrew.com en vul het inschrijfformulier van DIT Festival in. Heb je nog vragen, mail dan naar crew@ditfest.nl